Supported byOwner's Engineer
Clarion Energy banner

Serbia Business – Medjunarodni Projekat Promocije Srbije

Supported byspot_img
 
Serbia Business – Doing business in Serbia Country Gateway je međunarodni poslovni projekat promocije Srbije, promotivna kampanja za afirmaciju srpskih vrednosti, opština, kompanija, proizvoda, na putu Srbije ka Evropskim integracijama, ulazna tačka za sve poslovne informacije o Srbiji i Vaš prozor u svet. Kao početna info point tačka za Srbiju Serbia Business Country Gateway daje objedinjenu prezentaciju svih potencijala Srbije i na taj način učestvuje u strategiji ekonomskog razvoja Srbije a putem promocije investicionih potencijala i srpskih proizvoda.
 
Kvalitetni i prepoznatljivi srpski proizvodi, kompanije, turističke destinacije, kulturno nasleđe i ljudi su ambasadori pozitivnog srpskog imidža u inostranstvu. Zajednički, koordiniran i kontuniuiran nastup različitih aktera od presudne je važnosti u ostvarenju jedinstvene vizije: prosperitetna Srbija sa dobrim ugledom u svetu.
 
Ukoliko ste već prisutni na stranom tržištu ili pak strateški pozicionirani na domaćem tržištu je razlog više da svojim uspešnim primerom date svoj doprinos. Zajednički imenilac zajedničkog rada jeste kvalitet i prepoznatljivost, a vaš uspeh će svakako biti veći ako ga podelite sa drugim uspešnim srpskim brendovima. Niko nije tolilo uspešan da ne može biti uspešniji, toliko prepoznatljiv da ne može biti prepoznatljiviji. Razmena iskustva sa uspešnima je ključna za razvoj srpske privrede.
 
Saznajte više…

Ukoliko želite da postanete deo Serbia Business javite nam se još danas.

Pišite na office@serbia-business.com, poslaćemo Vam kompletnu prezentaciju i uvid u potencijale zajedničke saradnje. Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. Biće nam drago da vam pomognemo oko vaše marketinške kampanje. Takođe ukoliko ste zainteresovani za druge oblike saradnje ne ustručavajte se da nas kontaktirate. Radujemo se obostrano korisnoj saradnji.
 
Info pint:
office@serbia-business.com
mail2serbia@gmail.com
381 63 321 490
Supported by
Previous article
Next article

RELATED ARTICLES

Supported byClarion Energy
spot_img
Serbia Energy News
error: Content is protected !!